Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Weicon Anti-Seize ASW 040 P - 120 gr Metalsiz Yükek Performanslı Montaj Macunu

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
JRXGK610
Fiyat
38,69 EUR + KDV
*110,59 TL den başlayan taksitlerle!!
%27
1.178,57 TL
1.614,48 TL
Paylaş

 Weicon Anti-Seize ASW 040 P

Günümüzde yüksek alaşım çelikleri ve hafif demir içermeyen metaller giderek daha yaygın biçimde kullanılmaktadır. Metal içerikli montaj macunları 
kullanılırken, macun ile malzeme arasındaki istenmeyen etkileşimler göz ardı edilemez. 

WEICON Anti-Seize "High-Tech" metal içermeyen bir malzemedir ve her türden malzeme ile kullanılabilir. 
Belirli 
metal birleşimlerinde, elektrolitik tepkimelere (soğuk kaynak) karşı en iyi korumayı sağlar.

WEICON Anti-Seize "High-Tech"'in özellikle uygun olduğu alanlar

• Metal içerikli macunlar elektrolitik tepkimelere neden olabilecekse;

• Sağlık nedenlerinden ötürü nikelli ürünlerin  kullanılmamasının gerektiği ya da kullanılamadığında;

• Optik nedenlerden ötürü koyu renkli, metal içerikli ürünlerin kullanılmamasının gerektiği ya da kullanılamadığında.

Özellikler:

• Sıcaklık aralığı: -40°C ila +1.400°C

• Renk: beyaz

• Temel yağ: tıbbi beyaz yağ

• Katı yağlama maddeleri: mineraller

• NLGI sınıfı: 0-1

• Uygunluk: MIL 907 D

Anti-Seize Yüksek Performanslı Montaj Macunları hakkında bilgiler

 

Anti-Seize Yüksek Performanslı Montaj  Macun ve Spreyleri Paslanmaya, Aşınmaya,Tutukluğa karşı güvenli koruma

 

WEICON Anti-Seize "Standart" seçkin, ince öğütülmüş katı madeni yağlayıcılar ile yüksek nitelikli sentetik bir yağın karışımından oluşur. 

Bu bileşim uzun yıllardan beri, çelik, demir ya da dökme demirden malzemelerle, tüm endüstriyel alanlarda, çeşitli uygulamalarda kendini dünya çapında kanıtlamıştır. 

Özellikleri:

• Sıcaklık aralığı:-180˚Cila+1.200˚C

• Renk:antrasit

• Temel yağ:sentetik yağ karışımı

• Katı yağlayıcılar: çeşitli metal tozları

• NLGI Sınıfı:1

• MIL907D ile uyumlu

 

Anti-Seize Yüksek Performanslı Montaj Macun ve Spreyleri Nem ve sürtünme gibi çeşitli etken faktörler; makine ve donanımlarda paslanma, tutukluk ve aşınmaya bağlı ciddi hasarlara sıklıkla yol açar. Bunun sonucunda da önemli maliyetlerde ciddi onarım ve bakım çalışmaları gerekir.

Bu tip sonuçlar özellikle;

• Yüksek çalışma sıcaklıkları

• Yüksek basınç altında

• Açık hava koşulları

• Zararlı kimyasallar

• Diğer ortam etkileri gibi kritik uygulama koşullarının altında sık sık ortaya çıkarlar.

Bu nedenle; çelik ve diğer metallerden yapılmış çalışma parçalarının ve yapılarının güvenle korunması, teknik donanımın akılcı ve ekonomik işletimi bakımından kesinlikle gereklidir.

WEICON Anti-Seize montaj macunları, özellikle bu gereksinmelere yönelik olarak geliştirilmiştir. Yüksek basınç altındaki parçalarda, özellikle yüksek sıcaklıklarda, 

yağlamanın yanı sıra, koruma ve ayırma aracı olarak kullanılır. Seçme katkı maddelerine ek olarak, en uygun biçimde dengelenmiş katı içerikler, özellikle bu alanda 

geniş bir uygulama yelpazesine olanak verir.Madeni yağlar ve benzeri geleneksel ayırma ya da yağlama araçları, zorlu endüstriyel çalışma koşulları 

altındaki ortamlarda genellikle yeterli yağlama ve koruma sağlayamamaktadır.

WEICON Anti-Seize içindeki temel bileşenler, madeni yağ içeren ürünlere göre belirgin ölçüde daha düşük kükürt içeriğine sahip sentetik yağlardan oluşur. Böylelikle yağın +200˚C ile +250˚C arasındaki sıcaklıklarda kalıntı bırakmaksızın buharlaşması mümkün olmaktadır. Bu nitelik paslanmaz çelik kullanılan durumlarda (örneğin VA malzemesi) basınç-aşınma çatlaklarını önlemek bakımından çok önemlidir.

WEICON Anti-Seize’ın özel formülü ve içinde bulunan katı maddelerin çok ince öğütülmüş olması nedeniyle korunan yüzeydeki düzensiz bölümler (yalnızca 12 µm kalınlığında bir tabakaya kadar dahi) tamamen doldurulur. Sadece mükemmel kapatılmış bir yüzeyin paslanmaya karşı güvenli korunma garantisi vardır. Böylece flanş bağlantıları gibi özel uygulamalarda fazladan bir sızdırmazlık etkisi ortaya çıkar. 

    

    








 

WEICON Anti-Seize'ın koruma sağladığı durumlar:

• Paslanma – tutukluk – aşınma

• Yapışma – kayma olayları

• Paslanma ve aşınarak çürüme

• Elektrolitik tepkimeler ("soğuk kaynak”)

WEICON Anti-Seize kükürtlü katkılar ve halojenler içermez ve iyi yapışır; aşınmaya, sıcak, soğuk ve tuzlu sulara dirençlidir. Son derece düşük sürtünme katsayısı makine ve donanımların kolayca sökülmesine olanak verir.

WEICON Anti-Seize kükürtlü katkılar ve halojenler içermez ve iyi yapışır; aşınmaya, sıcak, soğuk ve tuzlu sulara dirençlidir. Son derece düşük sürtünme katsayısı makine ve donanımların kolayca sökülmesine olanak verir.

Böylece WEICON Anti-Seize, hem yağlama hem de aşınmadan koruma aracı olarak ikili işleviyle, gerek zamandan tasarruf gerekse maliyetleri azaltma anlamında mantıklı bir etmen olmaktadır

WEICON Anti-Seize az miktarda kullanılır. Bir kilogramı yaklaşık 45 m² genişliğindeki bir alanı 0.01 mm. kalınlığında bir tabaka ile kaplamaya yeterlidir.

 

Çeşitli branşlardan uygulama örnekleri 

 

Weicon Anti-Seize temel sorunları çözer ve hiçbir sektöre bağlı olmadan kullanılır. Paslanma, tutukluk ve aşınma her yerde olabilecek tipik hasarlardır. 

Atık su teknolojisi
Contalar ve tapalar, filtre presleri, havalandırma sistemleri, kilit parçaları, savak sistemlerindeki dönen parçalar.

Otomotiv sanayi
Akü kutupları ve bağlantıları, yaylar, süspansiyonlar, çubuklar, egzoz bağlantı parçaları ve contaları, bujiler, şasi ve karoser vida bağlantıları, fren kamları ve 
saplamaları, tekerlek cıvataları ve somunları, kasnaklar ve zincirler, hortum bağlantıları, motor süspansiyonları, enjektör memeleri, silindir kapağı cıvataları.

İnşaat makineleri
Hidrolik silindirler, kamalı miller, dişli çarklar, palet yatakları, fren kamları ve takozları, direksiyon milleri.

Madencilik ve taş ocakçılığı
Kızaklar ve kılavuz raylar, sondaj ekipmanları, fanlar ve vantilatörler, çekme zincirleri, hafriyat makineleri, ara vitesler ve taşıma makineleri fren cıvataları.

Kimya sanayisi
Flanş ve boru bağlantı parçaları, vana gövdeleri, eşanjör bağlantı parçaları, kompresörler, karıştırıcılar.

Fabrika binaları bakımı
Temizleme makineleri, şaft ve dingiller, dişli çarklar, zincir bağlantıları, vinç ve asansörler.

Santraller
Flanş contaları (örneğin buhar türbinleri), fırın cıvataları, cüruf fanları, havalandırma ve enjektör memeleri, brulör memeleri ve sabitleme cıvataları, ön ısıtma hazneleri, filtre sistemleri, buhar jeneratörleri ve türbinler.

Plastik sanayi
Isıtma kartuşları, kaplama makineleri, püskürtme haddeleri, kalıplar, atık giderme makineleri, taşıyıcı bantlar. 

Tarım
Sulama ekipmanları, konveyör bantlar, yay kelepçeler, değirmen rotorları, hareket prizi, dolum sistemleri, kavramalar, Bağlantılar (örneğin römorklerde).

Kamyon endüstrisi
Kauçuk kovanlar, fren pabuçları, tespit pimleri, pnömatik silindir parçaları, disk frenler, gergi yayları, kamalı miller, saplama, silindir kapağı contaları, rot rulmanları, bağlantılar.

Metal işleme
Kesme ve delme aletleri, sürgülü araçlar, dişli kutusu, konveyörler, rulmanlar, enjeksiyon kalıplar, taşlama ve polisaj makineleri, makine aletleri, hidrolik vida bağlantıları.

Motor imalatı
Metal contalar, silindir kapağı vidaları, turbo şarjörler, valf kılavuzları, enjeksiyon memeleri, hidrolik vida bağlantıları.

Petrol endüstrisi
Sondaj kuleleri, denizlerdeki tesisler, taşıma ve pompa istasyonları, petrol rafinerileri.

Kağıt ve tekstil fabrikaları
Bağlantı zincirleri, çıkrık ve bobinler, buhar valfları, darbeli tambur ve akslar, pompa donanımları. 

Ağır sanayi
Taşıyıcı bantlar için geçmeli zincirler, transmisyonlar, valf kovan ve şaftları, kompresörler, contalar, vinçler, baskı makinesi parçaları, kamalı bağlantılar. 

Denizcilik
Motorlardaki saplamalar, contalar (örneğin su pompalarında) dişli millerde, yatak gövdeleri, yükleme kapakları, vinçler ve vinç direkleri, yelkenli direkleri, ıskota 
ve manevra ırgatı, germe cıvatası, kızak ve kelepçeler.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Weicon Anti-Seize ASW 040 P - 120 gr Metalsiz Yükek Performanslı Montaj Macunu Weicon Anti-Seize ASW 040 P - 120 gr Metalsiz Yükek Performanslı Montaj Macunu turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça JRXGK610
Weicon Anti-Seize ASW 040 P - 120 gr Metalsiz Yükek Performanslı Montaj Macunu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.