Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Weicon Duman Dedektörü Test Spreyi - 150 ml

0 Puan - 0 Yorum
Kategori
Stok Kodu
JRXGK528
Fiyat
23,73 EUR + KDV
*77,39 TL den başlayan taksitlerle!!
%17
824,72 TL
993,64 TL
Paylaş

Weicon Duman Dedektörü Test Spreyi 

 

Genel Özellikler:
Binalarda, tünellerde, gemilerde duman dedektörü testleri için kullanılır.

Kullanım Alanı:
Yangın söndürme ve yangın alarmları için kullanılan duman dedektörünün çalışıp çalışmadığına dair test için kullanılır.

 

Güvenilir ve Kolay

Yeni WEICON Duman Dedektörü Test Spreyi, optik duman dedektör sistemlerinin çalışabilirliğini ölçmek için kullanılan güvenli ve kolay bir araçtır. WEICON RMTS, kalıntı bırakmadan buharlaştığı için spreyin kullanımı dedektörü kirletmez. WEICON RMTS ürünlerinin geliştirilmesinde profesyönel sprey kutusu deneme başlığına tam uyması için özellikle üç kısmı dikkate alınmıştır. Sprey tabi ki elle kullanım için uygundur. RMTS tüm fotoelektrik yangın dedektörlerinin bulunduğu her alanda kullanılabilir, örnek olarak sanayi tesislerinde, kamu kuruluşlarında ya da özel dairelerde. Periyodik olarak çalışabilirliğinin kontrolü her altı ayda bir yapılmalıdır.

Endüstriyel Uygulamada WEICON Duman Uyarı Test Spreyi RMTS, hem profesyönel işletmelerde, hem de özel alanlarda kullanılması için geliştirilmiştir. Kutunun ölçüleri, spreyin uzman şirketlerin yangın dedektörlerinin güvenlik bakımı sırasında rahatlıkla kullanılabilmesi amacıyla profesyönel odaklama sopasının geometrisi dikkate alınarak yapılmıştır. Tabi RMTS seçenek olarak odaklama sopası olmadan elle de kullanılabilir.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Weicon Duman Dedektörü Test Spreyi - 150 ml Weicon Duman Dedektörü Test Spreyi - 150 ml turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça JRXGK528
Weicon Duman Dedektörü Test Spreyi - 150 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.