Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Weicon Alüminyum Zımpara Koruma Spreyi - 400 ml

0 Puan - 0 Yorum
Kategori
Stok Kodu
JRXGK515
Fiyat
40,32 EUR + KDV
*58,61 TL den başlayan taksitlerle!!
%63
624,64 TL
1.688,21 TL
Paylaş

Weicon Alüminyum Zımpara Koruma Spreyi

 tüm taşlama malzemelerinde fiberli    plaka, yaylı ürünler, taşlama bantları, taşlama   uçları ve özel makineler   gibi her türlü   alt tablalarda kullanılabilmektedir.
WEICON Alüminyum Zımpara Koruma   Malzemesi taşlama esnasında soğutucu bir yağ ve   ayırıcı   malzeme gibi etki etmektedir.
Uygulama noktasındaki ısıyı düşürerek taşlama malzemesi üzerinde silikon içermeyen   ve yapışmayı önleyen bir tabaka   oluşturmaktadır.

Kullanım Alanları
Her tür taşlama   aracında ve Aşağıda örnekleri verilen alt tabakalarda   kullanılmaktadır:
• Bölmeler ve lamel diskler
• Fiberli plakalar, yaylı ürünler,taşlama bantları
• Taşlama uçları, hareketli taşlama cihazları ve özel taşlama cihazları

WEICON Alüminyum Zımpara Koruma   Malzemesinin uygulanması sayesinde "bulaşma” önlenmektedir ve taşlama malzemesinin gözenekleri açık tutulmaktadır.Alüminyum yüzeylerin işlenmesinde kullanılan taşlama plakalarının kullanım süresi   normal durumda yaklaşık olarak sadece 30 dakikadır. WEICON Alüminyum Zımpara Koruma   Malzemesinin kullanılması durumunda kullanım süresi ciddi anlamda uzamaktadır ve çalışma performansı %350’ye kadar yükseltilebilmektedir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Weicon Alüminyum Zımpara Koruma Spreyi - 400 ml Weicon Alüminyum Zımpara Koruma Spreyi - 400 ml turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça JRXGK515
Weicon Alüminyum Zımpara Koruma Spreyi - 400 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.