Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Total Quartz INEO ECS 5W-30 - 4 Litre Motor Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
EKTU5678
Fiyat
749,99 TL + KDV
*76,00 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
809,99 TL
899,99 TL
Paylaş

Total Quartz INEO ECS 5W-30

Yeni nesil Low SAPS teknolojili, özellikle PEUGEOT ve CITROEN motorları için gelistirilmis motor yagıdır. Yüksek teknolojisi sayesinde yakıt tasarrufu saglar, Dizel Partikül Filtreleri gibi kirlilik önleyici sistemlerin fonksiyonlarını optimize eder.
UYGULAMALAR
Low SAPS sentetik teknoloji yağı, özel PEUGEOT CITROËN ve motorlar için tasarlanmış. Onun çok yüksek teknoloji Performans Yakıt Tasarruf üretir ve yol optimize eden anti-kirlilik sistemleri - örneğin Partikül olarak Filtreler - çalışırlar.
 TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W30 özel ikinci nesil yakıt tasarrufu yağıdır: tüm kullanılabilir Dizel motorlar - büyük olanlar yanı sıra daha yeni olanlar. En benzinli motorlar için uygundur.
 TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W30 partikül filtreleri etkili çalışmasını sağlamak için hayati önem taşımaktadır ve aynı zamanda uygun Diğer tedavi sonrası sistemleri ile kullanmak için.
 TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W30 bakım döngüleri şiddetli ve çoğu kullanım için uygun olup Zor sürüş koşulları (otoyol, yoğun kentsel trafik, vb), MÜŞTERİ FAYDALARI
 partikül filtreleri artan ömrü: getting engelleyen, Partikül Filtresi verimliliğini en büyük değerine getirir zamanından önce tıkanmış (standart bir teknoloji yağı% 50 daha az metal bileşenleri içerir).
 Yakıt ekonomisi: Yakıt Tasarruf karışık operasyon sırasında start-up, 3 ortalama% Yakıt Tasarruf kadar% 6 Bir ACEA referans yağı ile karşılaştırıldığında (testler Citroën C4 1.6 HDi yürütülen).
 Çevreye saygı: "ECS_Emission Kontrol Sistemi": daha düşük CO2 emisyonu ve diğer kirleticiler. de Partikül Filtresi verimliliğini artırmak olarak, daha düşük yakıt tüketimi daha düşük CO2 emisyonu anlamına gelir. Düşük Bu yağlayıcı bulunan fosfor ve kükürt seviyeleri ile mükemmel tüm tedavi sonrası bileşenlerini sağlamak koruma, onların yaşam döngüsü optimize. NOx emisyonları da yönetilen ve azalır.
 Optimum motor koruma temizlik: Deterjan ve spesifik dağıtıcı katkı motoru ile sağlamak Optimum aşınmaya karşı koruma ve kurum ve çamur birikintilerinin oluşmasını önler.

INTERNATIONAL STANDARDS
 ACEA C2 MANUFACTURER CERTIFICATIONS*
PSA PEUGEOT CITROËN: B71 2290
TOTAL QUARTZ INEO ECS is the only B712290-
certified Low SAPS oil that is recommended by PEUGEOT and CITROËN
Meets TOYOTA’s requirements

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Total Quartz INEO ECS 5W-30 - 4 Litre Motor Yağı Total Quartz INEO ECS 5W-30 - 4 Litre Motor Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça EKTU5678
Total Quartz INEO ECS 5W-30 - 4 Litre Motor Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.