Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Shell Rimula R6 LM 10W-40 - 20 Litre Motor Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
BLNTBDJN
Fiyat
2.499,99 TL + KDV
*253,35 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
2.699,99 TL
2.999,99 TL
Paylaş

Shell Rimula R6 LM 10W-40 

Çalışma şartlarınız ne kadar sıcak, soğuk, eğimli, tozlu, çamurlu veya uzun olursa olsun, yağınızın tüm koşullar altında motorunuzu koruyacağını bilmek istersiniz.  

Shell Rimula ağır yük dizel motor yağlarının Enerjili Koruması, üç ayrı kritik alanda durmak bilmeden faaliyet gösterir:

  1. Asit kontrolü – kesin olarak kanıtlanmış performans katkıları, yakıt yandığı zaman oluşan asitlerden kaynaklanan korozyona karşı koruma sağlar.
  2. Tortu kontrolü - motoru sürekli performans ve uzun ömür sağlayacak şekilde temiz tutar.
  3. Aşınma kontrolü - hareketli metal motor parçalarını birbirinden ayrı tutarak motor ömrünü uzatır.

Shell Rimula R6 LM

Shell Rimula R6 LM, aşınmayı azaltarak hareketli parçaların ayrı tutulmasını sağlamak için sıkıştırm

Shell Rimula R6 LM, aşınmayı azaltarak hareketli parçaların ayrı tutulmasını sağlamak için sıkıştırmaya karşı direnç sağlar.

Shell Rimula R6 LM, dizel ve CNG ile çalışan ağır yük kamyonu ve otobüs filosu işletmecilerinin teknik ve operasyonel ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi bir teknoloji çözümü sunar. Shell Rimula R6 LM, çok yönlü bir koruma sağlayarak şu özellikleri sayesinde etkin bir ulaştırma faaliyetine katkıda bulunabilir:

Düşük Emisyon: taşıtın emisyon sisteminin performansını ve ömrünü koruyacak uyumlu katalist ve parçacık filtresi 

Bakım masraflarından tasarruf: bakım ve stok ile ilgili masrafların yönetilmesine ve atık yağın azaltılmasına yardımcı olan uzun yağ değiştirme kapasitesi ve çok yönlülük. 

Koruyucu güç 
Shell Rimula R6 LM, koruma sağlamak için üç bölümden oluşan bir yaklaşımdan yararlanmaktadır:

  1. Katkı maddesi etkileşiminin artması için sentetik teknolojisine sahip baz yağlar
  2. Eşsiz katkı maddesi teknolojisi
  3. Özel aşınma önleyici desteği

Bu üç faktör, birlikte çalışarak, dayanıklılıktan ödün vermeksizin olağanüstü performans ve uzun yağ değiştirme kapasitesi sağlar.

Düşük SAPS formülasyonu, ayrıca egzoz katalistlerini korur ve CNG ile çalışan motorlarda tortu oluşumunun kontrol edilmesine yardımcı olur, böylece karma yakıt kullanan, düşük emisyonlu kamyon ve otobüs işletmecileri için ideal bir tercih haline gelir. 

Korunmanız - deneyimimiz 
Shell Teknoloji uzmanları, yüksek gerilimli alanlarda ekstra koruma sağlayan özel bir aşınma önleyici destek geliştirmiştir. Bu sistem, laboratuvar simülasyonlarında aşınmanın %50'ye kadar azalmasına yardımcı olabilmektedir.

Düşük emisyon 
Egzoz emisyon kontrol sistemlerinizin performansının korunması sadece taşıtlarınızın yasal gereklere uygunluğunu sağlamak açısından değil, verimli çalışma sağlamak açısından da önemlidir. Örneğin tıkalı dizel parçacık filtreleri (DPF) aslında yakıt tüketimini artırabilir. Shell Rimula R6 LM, en yeni ve geleceğin taşıt teknolojilerinin verimliliğinin sürdürülmesini sağlamak üzere düşük kül ve kükürt oranlarıyla formüle edilmiştir.

Mercedes-Benz, MAN ve diğer OEM'lerin kükürt ve fosfor içeriğinin sınırlanması gereklerinden daha iyi özelliklere sahip Shell Rimula R6 LME test edilmiş ve koruma sağladığı kanıtlanmıştır.

Emisyon kontrolü – yararları 
Yanlış yağın kullanılması, dizel parçacık filtreleri gibi egzoz emisyon sistemlerinin ömrünü gerçekten kısaltabilir ve bakım masraflarını ve yakıt verimliliğini ağır bir şekilde etkileyebilir. DPF tedarikçileri ve ulaştırma işletmecileri ile birlikte yürütülen testlerimiz, bunu kanıtlamıştır.
Pratikte etkisi 
Shell Rimula R6 LM, (genellikle ACEA E4/MB 228.5'e uygun) geleneksel yüksek küllü uzun ömürlü yağlara göre DPF'nin tıkanma hızını yavaşlatabilir. Bu, daha düşük geri basınç anlamına gelmektedir ki bu da dolayısıyla, daha az DPF bakımı ve/veya yakıt tasarrufu üzerinde daha az etki anlamına gelmektedir.
Pratikte etkisi 
Shell Rimula R6 LM, (genellikle ACEA E4/MB 228.5'e uygun) geleneksel yüksek küllü uzun ömürlü yağlara göre DPF'nin tıkanma hızını yavaşlatabilir. Bu, daha düşük geri basınç anlamına gelmektedir ki bu da dolayısıyla, daha az DPF bakımı ve/veya yakıt tasarrufu üzerinde daha az etki anlamına gelmektedir.

Shell Rimula R6 LM'nin piston ve karter tortu kontrolü ile birlikte yürüttüğü aşınmaya karşı mükemmel koruması, uzun ve güvenilir motor ömrü sağlar. Örneğin, Mercedes-Benz OM 602A aşınma testinin gereklerini belirgin bir şekilde aşar.

Shell Rimula R6 LM'yi kullanmalı mısınız? 
Shell Rimula R6 LM, birçok karayolu, ağır yük uygulamalarında kullanılmaya uygundur. Birçok ABD, Avrupa ve Japonya motor üreticisinin ihtiyaçlarını karşılayan bu yağ, özellikle karma bir motor markasına ve karma bir taşıt yaşına sahip filolarda olmak üzere, modern düşük emisyonlu taşıtlarda çok çeşitli kamyonculuk ve toplu taşıma uygulamaları için özellikle uygundur.

Mercedes-Benz, MAN ve Volvo'dan birçok markanın CNG ile çalışan ağır hizmet motorlarında kullanılması onaylanmıştır; böylece dizel ve benzin ile çalışan karma taşıtlara sahip toplu taşıma filolarında kullanıma uygundur.

Shell Rimula R6 LM, API CI-4, ACEA E6 ve E7 gibi endüstri spesifikasyonlarının performans gereklerinden daha iyi bir performansa sahiptir ve dizel parçacık filtresi (DPF) takılı taşıtlar için özellikle tavsiye edilmektedir. 

Spesifikasyonlar ve onaylar 
SAE Viskozite Derecesi: 10W-40 
ACEA:E7, E6,E4-99; API: CI-4, CH-4, CG-4, CF-4 Caterpillar: ECF-1-A; Cummins: CES 20077; DAF: ACEA E6 & E4-99'a uygun; Mack: EO-M+; MAN: 3477, 3271-1; MB Onay: 228.51, 226.9; MTU; Kategori 3.1; Renault Kamyonları: RD-2; Volvo: CNG, VDS-2. 

R6 LM yağları nasıl güvenli bir şekilde kullanılır 
Shell Rimula R5 LM yağlarının, önerilen uygulamaya göre uygun şekilde kullandığınız sürece ciddi bir sağlık ya da güvenlik tehlikesi arz etmesi olası değildir. Cilde temasından kaçınmanız ve kullanılmış yağa karşı dayanıklı eldivenler giymeniz gerekir. Yağın cildinize temas etmesi durumunda, derhal sabunlu su ile yıkayın. Kullanılmış yağları atmak için yetkili bir toplama noktasına götürün. Toprağa, kanalizasyona ya da suya dökmeyin.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Shell Rimula R6 LM 10W-40 - 20 Litre Motor Yağı Shell Rimula R6 LM 10W-40 - 20 Litre Motor Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça BLNTBDJN
Shell Rimula R6 LM 10W-40 - 20 Litre Motor Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.