Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Shell Rimula R2 Extra 20W-50 - 18 Litre Motor Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
BSAEJ367
Fiyat
1.499,99 TL + KDV
*152,01 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
1.619,99 TL
1.799,99 TL
Paylaş

Shell Rimula R2 Extra 20W-50

• UZUN SÜRELİ VE ÜSTÜN KORUMA

Shell Rimula R2 Extra, Dinamik Koruma (Energised Protection) yağında, motorunuzun değişlken
ihtiyaçlarını sağlayacak perfomansı ispatlanmış katık kombinasyonları kullanılmaktadır. Kiri temizleyerek motorun temiz kalmasını sağlayan aktif dağıtıcı katıklar içerir. Her katık kendi özel koruyucu enerjisini gerektiğinde serbest bırakarak depozitlere ve aşınmaya karşı güvenilir ve sürekli koruma, ısı sonucunda oluşan kalınlaşmaya karşı direnç sa¤ğar. Çoğu ağır hizmet uygulamaları için birçok motor üreticisince onaylanmıştır.
PERFORMANS ÖZELL‹KLER‹
• Dört Mevsimlik Olmanın Faydaları:
Tek mevsimlik yağlarla kıyaslandığında, Rimula R2 Extra; kullanıcılara dört mevsimlik yağ kullanmaya bağlı olarak bir takım avantajlar sağlar. Bu avantajlar, yağ tüketiminin % 30’lar oranında azalmasını, daha uzun yağ ömrü ve geliştirilmiş yakıt ekonomisini kapsar.
• Motorların Korunması:
Bazı düşük maliyetli dört mevsim motor yağlarının aksine Rimula R2 Extra, birçok motorda koruma ve uzun motor ömrü sağlama amacı ile kullanılabilir.
• Piston Temizliği:
Rimula R2 Extra, API CF-4 sınıfı yağlarla sağlanabilecek normal piston temizliği standartlarını aşar. Geliştirilmiş formülasyon kullanımı ile MB 228.1 standardını karşılayan piston temizliğini sağlayarak
kullanıcının sürekli yüksek performans almasını sağlar.
• Önde Gelen Motor Üreticilerinin Kabulü:
Rimula R2 Extra, hem Avrupa ve hem de Amerikalı önde gelen motor üreticilerinin tavsiyelerini karşılayarak araç ve ekipman kullanıcısına esneklik sağlamaktadır.
UYGULAMALAR
 Otomotiv Dizel Motorları:
Shell Rimula R2 Extra, geniş bir motor grubunun normal şartlar altında çalışması esnasında
tercih edilebilecek ideal yağdır.  Eski model Mercedes-Benz kamyon ve otobüslerde  kullanılabileceği gibi, traktörler gibi yol dışı uygulamalarda maliyet avantajlı yağlamada
tercih edilebilir. Düşük emisyonlu modern motorlardaki daha zorlu şartlar ve uygulamalarda Shell Rimula R3 veya Shell Rimula R4 dört mevsimlik yağlarının kullanımını tavsiye ediyoruz.
PERFORMANS ÖZELLİKLERİ
 Dört mevsimlik olmanın faydaları
 Motorların korunması
 Piston temizliği
 Önde gelen motor üreticilerinin kabulü
STANDARTLAR VE SPESİFİKASYONLAR
API CF-4, CF
ACEA E2
MAN 271
Mercedes-Benz 228.1
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Shell Rimula R2 Extra 20W-50 - 18 Litre Motor Yağı Shell Rimula R2 Extra 20W-50 - 18 Litre Motor Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça BSAEJ367
Shell Rimula R2 Extra 20W-50 - 18 Litre Motor Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.