Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Shell Rimula R2 Extra 15W-40 - 18 Litre Motor Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
BSAEJ369
Fiyat
1.416,66 TL + KDV
*143,56 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
1.529,99 TL
1.699,99 TL
Paylaş

Shell Rimula R2 Extra 15W-40

Çalışma şartlarınız ne kadar sıcak, soğuk, eğimli, tozlu, çamurlu veya uzun olursa olsun, yağınızın tüm koşullar altında motorunuzu koruyacağını bilmek istersiniz.  

Shell Rimula ağır hizmet dizel motor yağlarının Enerjili Koruması, üç ayrı kritik alanda durmak bilmeden faaliyet gösterir:

  1. Asit kontrolü – kesin olarak kanıtlanmış performans artırıcılar, yakıt yandığı zaman oluşan asitlerden kaynaklanan korozyona karşı koruma sağlar.
  2. Tortu kontrolü - motoru sürekli performans ve uzun ömür sağlayacak şekilde temiz tutar.
  3. Aşınma kontrolü - hareketli metal motor parçalarını birbirinden ayrı tutarak motor ömrünü uzatır.

Shell Rimula R2 Extra Multi Enerjili Koruma yağı, pislikleri uzaklaştırıp motorunuzu temiz tutarak, motorunuza uyum sağlayan kanıtlanmış katkı maddesi bileşimlerini kullanır. Bu yağ, motorunuzun ihtiyaçlarına cevap vererek, bir yandan ısı kaynaklı katılaşmaya karşı direnç gösterirken, diğer yandan tortu ve aşınmalara karşı güvenilir ve sürekli koruma sağlamak için gerektiğinde koruyucu enerjisini açığa çıkarır. Lider motor üreticileri tarafından onaylanan Shell Rimula R2 Extra Multi , turboşarjlı motorlar dahil olmak üzere birçok ağır yük uygulamalarında kullanıma uygundur.

Koruyucu güç 
Shell Rimula R2 Extra Multi, tortulara karşı turboşarjlı ve turboşarjsız, ağır yük dizel motorları için gerekli olan ek bir koruma sağlar.

Ekstra tortu kontrolü 
Shell Rimula R2 Extra Multi, daha yüksek güçlü ya da turboşarjlı motorlarda ekstra koruma sağlamak için API CF-4'ye uygun olan yağlar gibi daha temel yağlara göre %20'ye kadar daha fazla aktif tortu kontrollü katkı maddesi içerir. Bu performans, Mercedes-Benz, MAN ve Volvo gibi öncü motor üreticilerinin gerektirdiği motor testlerine olan uygunlukları ile ölçülmüştür.
 
CF 4 - CF
E2
MAN 271
MB 228,1
VDS

Shell Rimula R2 Extra Multi 'yi kullanmalıs mısınız? 

  • Sıcaklıkların ve gücün, turboşarjsız motorlara kıyasla daha yüksek olduğu Mercedes-Benz ve Volvo'dan diğer markalara kalan birçok turboşarjlı motorda, birikinti oluşumuna karşı güçlü koruma sağlar. Kısa ve uzun mesafeli nakliye için idealdir.
  • Daha eski turboşarjlı motorlara sahip olan ve yüksek sıcaklıkta faaliyet gösteren ağır yük otobüs işletmecileri için uygundur. Mercedes-Benz, MAN ve Volvo gibi başlıca otobüs üreticileri tarafından onaylanmıştır.
  • Daha yüksek güçlü, turboşarjlı motorlar dahil olmak üzere birçok tarım uygulamasında çok yönlü yüksek performanslı koruma sağlar.  

R2 Extra Multi yağları nasıl güvenli bir şekilde kullanılır 
Shell Rimula R2 Extra yağlarının, önerilen uygulamaya göre uygun şekilde kullandığınız sürece ciddi bir sağlık ya da güvenlik tehlikesi arz etmesi olası değildir. Cilde temasından kaçınmanız ve kullanılmış yağa karşı dayanıklı eldivenler giymeniz gerekir. Yağın cildinize temas etmesi durumunda, derhal sabunlu su ile yıkayın. Kullanılmış yağları atmak için yetkili bir toplama noktasına götürün. Toprağa, kanalizasyona ya da suya dökmeyin.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Shell Rimula R2 Extra 15W-40 - 18 Litre Motor Yağı Shell Rimula R2 Extra 15W-40 - 18 Litre Motor Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça BSAEJ369
Shell Rimula R2 Extra 15W-40 - 18 Litre Motor Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.