Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Stark Blue Egzoz Gazı SCR Sıvısı - 20 kg

0 Puan - 0 Yorum
Kategori
Stok Kodu
GLWYF129
Fiyat
449,99 TL + KDV
*45,60 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
485,99 TL
539,99 TL
Paylaş

STARKBLUE KULLANIMI VE ÖNEMLİ UYARILAR

STARKBLUE ayrı bir tank da saklanır, dizel veya başka tür bir yakıtla karıştırılmaz. Yaklaşık 9.0 pH değeriyle kısmen alkalidir ve uzun süreli cilt temasında tahrişe sebep olabilir. Deri ve göz temasından kaçınılmalıdır. Deri ile teması durumunda su ve sabunla yıkanmalıdır. Göz ile teması durumunda göz bol su ile yıkanmalıdır. Çöpe, çevreye kanalizasyon bağlantılı yerlere dökmeyiniz. Yanıcı değildir.

STARKBLUE ARACINIZA FAYDALARI

SRC teknolojisinin kullanıldığı Euro 4, Euro 5 ve Euro 6 araçlarda, Euro 3 seviyesi araçların yakıt tüketimine göre ortalama %6 ya kadar yakıt ekonomisi sağlar.

STARKBLUE ÖZELLİKLERİ

SRC donanımına sahip araçlarda kullanılması zorunlu olan, Euro 4, Euro 5 ve Euro 6 standartlarına uyum sağlamak amacı ile geliştirilen bir teknolojidir. Egzoz emisyonlarındaki azot oksitleri, su buharı ve zararsız azota dönüştürür. SRC teknolojisi, azot salınımını dizel yakıt tüketiminde azaltır.

AÇIKLAMA

Euro 4, Euro 5 ve Euro 6 standartlarını SCR li (Seçici Katalitik İndirgeme) dizel araçların egzoz emisyonların da bulunan azot oksitleri, su buharı ve zararsız azota dönüştürmek için geliştirilmiş, de iyonize su ile karışım halinde % 32,5 oranında üre çözeltisidir.

STARKBLUE SAKLAMA KOŞULLARI

STARKBLUE ’ nun raf ömrü gölge ve kuru bir yerde -10 C ile +30 C arası sıcaklık şartlarına uyulması halinde 18 aydır. Güneş ışığından korunmalıdır. 30C nin üzerinde uzun süre saklanması sonucu hidroliz oluşur ve buda STARKBLUE ‘nun etkinliğini ve raf ömrünü azaltır. STARKBLUE BLUE -11C de donmaya başlar. Eridikten sonra hiçbir bozulmaya uğramadan sorunsuzca kullanılabilir.

ŞARTNAMELER

Doğada ve suda çözülebilen zehirli olmayan renksiz bir solüsyon olan STARKBLUE  ISO 22241-1 ve DiN 70070 standartlarını karşılar.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Stark Blue Egzoz Gazı SCR Sıvısı - 20 kg Stark Blue Egzoz Gazı SCR Sıvısı - 20 kg turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça GLWYF129
Stark Blue Egzoz Gazı SCR Sıvısı - 20 kg

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.