Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Polisan Adblue - 10 litre (2024 ÜRETİM)

0 Puan - 0 Yorum
Kategori
Stok Kodu
QAWYF129
Fiyat
308,33 TL + KDV
*31,25 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
332,99 TL
369,99 TL
Paylaş

Polisan Adblue

SCR teknolojisine sahip motorlar içindir.
  • Euro 4, Euro 5, Euro 6 motorlu araçların eklemek zorunda olduğu sıvı katkı sistemidir.
  • Günümüzde çevre kirliliği her zamankinden daha önemli bir faktördür. Bilimsel araştırmalar çevre kirliliğinin büyük bölümüne, araçların egzoz emisyonlarının sebep olduğunu göstermiştir.
  • Sonuç olarak dünyanın her yerindeki büyük şehir ve bölgelerde nefes almak sıklıkla risk sınırlarını çok aşan hava kalitesi yüzünden zorlaşmıştır.
  • Avrupa Birliği belirliyor…
  • Avrupa Birliği bu sorunu en aza indirgeme çabası çerçevesinde araçların egzoz emisyonlarının izin verilen seviyelerinin de düşürülmesi için bazı kurallar tesis etmiş bulunuyor. Bütün taşıt endüstrisi bu gereklilikleri yerine getirmek zorundadır.
  • Euro 4 & Euro 5 & Euro 6 (motorların teknik özellikleri)
  • Ekim 2000'den itibaren Euro 4 olarak tanınan mevzuat 3.5 gr/kWh'a kadar olan NOx emisyonlarına izin vermektedir. Araba üreticilerinin en son Ekim 2009'a kadar yerine getirmesi gereken Euro 5 adıyla tanınan bir sonraki yönerge NOx emisyonlarını 2.0 gr/kWh olarak düzenlemektedir.Otomotiv Endüstrisi bu gerekleri yerine getirmek için çeşitli çözümleri değerlendirdikten sonra Seçimli Katalitik İndirgemeye (SCR) ulaştılar.
  • Seçimli Katalitik İndirgeme Sistemi (SCR) Nasıl İşlev Görüyor
  • Bu yöntem bir arıtma sistemiyle birlikte çalışan gelişmiş motor ateşlemesiyle nitrojen oksit (NOx) gibi maddeleri emmeyi amaçlayan egzoz emisyonunu birleştirmektedir. Prosedürün temel faktörü AdBlue kullanımıdır.
  • Bu seyrelti, katalizöre ulaşmadan egzozlara püskürtülür. Bu noktada oluşan yüksek ısı AdBlue'yu amonyağa dönüştürür. Daha sonra amonyak ve karşıt nitrojen oksitleri katalizöre nüfuz ederken birbiriyle reaksiyona girer ve atmosfer için zararlı olmayan iki elemente; nitrojen ve su buharına dönüşür.AdBlue Kalitesi
  • AdBlue'nun yüksek olması gereken kalitesine atıfta bulunmak önemlidir. DIN 70070 ihtiyacını karşılamayan bir katkı maddesi kullanımı, yüksek egzoz emisyonundan başlayıp da katalizörün toptan imhasına kadar gidebilecek çeşitli problemlere neden olur. Aynı zamanda egzoz dumanları katalizörden zamanında gerektiği gibi atılamadığı için bu dumanların basıncı yüzünden çeşitli motor problemlerine neden olabilir. Bu içerideki katalizör gözeneklerinin boyutunu küçülten ve katalitik elementlerini çalışmaz hale getiren düşük kaliteli AdBlue'dan kaynaklanır.AdBlue Miktarı
  • SCR sisteminde gerekli olan AdBlue miktarını göz önüne alırsak, karşılamak istediğimiz ihtiyaçlara göre değişir. Bu şekilde, Euro 4 olarak tanınan mevcut mevzuatın koşullarına uymak için katkı maddesi, yakıtın %3 -4'ü olmalı; Euro 5 şartı için bunun %5-7'si olmalıdır.
  • Bu özellikle olumlu bir yöntemdir, çünkü aynı yöntem motoru dönüştürmek için masrafa gerek kalmadan gelecekteki düznlemeleri karşılayabilir.Avantajları
  • SCR teknolojisinin başlıca avantajı, aynı zamanda Hidrokarbon (HC) ve kömür monoksiti (CO) kirleticilerini %50-90, PM'i de %30-50 arasında azaltırken Nitrojen Oksit (NOx) emisyonlarını %90'a kadar indirgemesidir.
  • Üstelik, Seçimli Katalitik İndirgeme Sistemi (SCR) ek avantajlar da sunmaktadır. Minimum ve düşük bakım masrafları gerektirir; aracın geri kalan parçalarını ve periyodik bakımlarını etkilemez. Son ama önemli olarak, SCR sistemi Euro 4, 5 ve 6 yönergelerini karşılamak için önerilen diğer metotlara kıyasla daha düşük kalite dizele daha az hassastır. Seçimli Katalitik İndirgeme Sistemi
  • (SCR) yeni kamyon ve otobüslere şu anda uygulanmaktadır. Yeni yönetmelikler, bu faktör sistemin işlevini sorunsuzca yerine getirmesi için hayati önem taşıdığından, ortaya yüksek kaliteli AdBlue katkı maddesi ihtiyacı çıkarmaktadır.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Polisan Adblue - 10 litre (2024 ÜRETİM) Polisan Adblue - 10 litre (2024 ÜRETİM) turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça QAWYF129
Polisan Adblue - 10 litre (2024 ÜRETİM)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.