Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Opet Fullmax 10W-40 - 4 L Motor Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
94WWVTZU
Fiyat
499,99 TL + KDV
*50,67 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
539,99 TL
599,99 TL
Paylaş

Opet Fullmax 10W-40

Fullmax 10W-40, binek ve hafif ticari araçların yağlama gereksinimlerini karşılamak için geliştirilmiş sentetik bazlı motor yağıdır. Yüksek kaliteli baz yağlar ve ileri katık teknolojisi ile geliştirilmiş formülü sayesinde motorda üstün koruma sağlar.
ÖZELLİKLERİ / FAYDALARI
 Yüksek çalışma sıcaklıklarında bile biyel yataklarındaki aşınmalara karşı 10 kata kadar daha fazla koruma sağlayarak*, motorunuzun ömrünü uzatır.
 Soğuk hava şartlarındaki mükemmel akıcılığı sayesinde ilk çalışma esnasında motor parçalarının hızlı yağlanmasını sağlayarak motoru aşınmaya karşı korur.
 Aktif temizleme özelliği sayesinde, depozit ve çamur oluşumunu kontrol ederek motorun temiz kalmasını sağlar.
 Geliştirilmiş yüksek ve düşük sıcaklık özellikleri sayesinde her türlü iklim şartlarında ve değişik sürüş koşullarında motoru mükemmel korur. *API SL endüstri standardında yer alan SEQUENCE VIII (ASTM D 6709) motor test limitleri esas alınmıştır.
 
 
KULLANIM YERİ
 Binek ve hafif ticari araçların doğal emişli veya turboşarjlı olan benzinli veya dizel motorlarında güvenle kullanılabilir.
 
 
PERFORMANSLAR
 ACEA A3/B3, A3/B4
 API SL/CF
 MB-APPROVAL 229.1
 VW 505 00/501 01/500 00 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Opet Fullmax 10W-40 - 4 L Motor Yağı Opet Fullmax 10W-40 - 4 L Motor Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça 94WWVTZU
Opet Fullmax 10W-40 - 4 L Motor Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.