Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Motul C5 Chain Paste - 150 ml Zincir Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
AHJMPZ88
Fiyat
92,85 TL + KDV
*8,68 TL den başlayan taksitlerle!!
%17
92,48 TL
111,42 TL
Paylaş

Motul C4 Chain Paste - 150 ml Zincir Yağ

 

 

MOTUL CHAIN PASTE ucunda uygulama fırçası bulunan beyaz renkli bir yağlama kremidir. Özel formulasyonu sayesinde motosikletlerde ve go-kartlarda kullanılan standart, O-RingX-Ring, ya da Z-Ring zincirlere uygulanabilir.

MOTUL CHAIN PASTE zincire çok iyi yapışır bu sayede yüksek süratlerde dahi sıçrama yapmaz. Daha düşük sürtünme özelliği ile daha fazla güç sunar. Ürün sahip olduğu eskimeyi önleyici özellikler sayesinde zincir ömrünü uzatır, sürtünmeyi azaltır, suyu ve tuzu geçirmez ve paslanmaya karşı korur.

Pratik, ekonomik ve alev almaz, Kopakt MOTUL CHAIN PASTE tüpü hiçbir riski olmadan motosikletinizin selesi altında muhafaza edilebilir. 150mL lik tüp ile yaklaşık 10 uygulama yapılabilir. 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Motul C5 Chain Paste - 150 ml Zincir Yağı Motul C5 Chain Paste - 150 ml Zincir Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça AHJMPZ88
Motul C5 Chain Paste - 150 ml Zincir Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.