Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Molykote Longterm 2 Plus - 1 Kg Gres Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
BCMRWZ24
Fiyat
25,00 EUR + KDV
*88,40 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
942,06 TL
1.046,74 TL
Paylaş

Molykote Longterm 2 Plus

Aşırı basınçlara maruz kalan, orta dereceli hız sınırlarına yaklaşan, sürtünme pası tehlikesi, oluk oluşumu (Brinel Efekti) ve nem tehlikesi olan makine elemanlarının yağlanmasında kullanılır. MOLYKOTE Longterm 2 Plus genel olarak rulmanlı yataklar, kaymalı yataklar, mafsallar ve kamalı miller, kara taşıtları, demiryolu taşıtları, ve ağır sanayi makinelerinin manivela ve amortisör bağlantı noktalarında kullanılır. Suyla yıkanmaya karşı mükemmel dayanımı vardır. Deniz suyuna temas halinde dahi korozyona karşı koruyuculuğu en önemli özelliklerindendir

Açıklama: Özellikle yüksek yükleri ile orta-hızlı hareketlerle yavaş metal / metal kombinasyonları için gres Yağlama. 

Uygulamalar: Çok rulman, spline profilleri ve debriyaj başarıyla kullanılmış motorlu araçlar, traktörler, vinçler, hafriyat makineleri, konveyör bantlar ve forkliftler vurguladı de korozyonu, oluk oluşumu (Brinell etkisi) veya neme sürtünme riski olduğu . 

Özellikler: Yüksek yük taşıma kapasitesi; Uzun vadeli yağlanması için uygundur; Karışık sürtünme nedeniyle katı yağ ve EP katkı aşınma koruması sağlar; İyi yapışma mukavemeti; Korozyona karşı iyi koruma sağlar. 

Kompozisyon: Madeni yağ; Lityum sabunu; Katı yağlama maddeleri; EP katkı maddesi Paslanma önleyici; Yapışma arttırıcı. 

Sıcaklık Aralığı: -25 itibaren 110 ° C, kısa süreli 130 ° C'ye kadar
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Molykote Longterm 2 Plus - 1 Kg Gres Yağı Molykote Longterm 2 Plus - 1 Kg Gres Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça BCMRWZ24
Molykote Longterm 2 Plus - 1 Kg Gres Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.