Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Molykote G Rapid Plus Paste - Yüksek Performans Gresi 1 kg Gres Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
BCPUWX23
Fiyat
100,00 EUR + KDV
*351,50 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
3.746,02 TL
4.162,25 TL
Paylaş

Molykote G Rapid Plus Paste - Yüksek Performans Gresi

Açıklama: montaj için özellikle düşük sürtünme katsayısı ve metal bileşenlerinin çalışan-in ile katı yağlama yapıştırın. 

Uygulamalar:  Makine elemanlarının her türlü press-fit üretimi için uygundur, hafif ya da aralıklı hareketi sadece yanı sıra sondaj için sunulmuş olan makine elemanlarının sürekli yağlama gibi yeni makineler ve dişliler, bir koşu-yağlayıcı olarak, testere ve iplik kesme; Dişli milleri, kamalı miller, diş dişli, solucan dişli, hareketli vida, bağlantı parçaları, pompalar, Tezgahlarda kılavuzları yanı sıra bilyalı ve makaralı rulmanlar, kasnaklar, tekerlek flanş ve somun takılması için yağlamak için kullanılır. 

Özellikler:  Düşük sürtünme katsayısı; Yüksek yük taşıma kapasitesi;Nöbet ve puanlama önler; Sopa-kayma bastırır; Korozyon aşınmalarına oluşumunu azaltır; Acil çalışma performansı sağlar. 

Kompozisyon: Madeni yağ; Katı yağlar. 

Çalışma Sıcaklık Aralığı:
  -35 ile + 450 ° C
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Molykote G Rapid Plus Paste - Yüksek Performans Gresi 1 kg Gres Yağı Molykote G Rapid Plus Paste - Yüksek Performans Gresi 1 kg Gres Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça BCPUWX23
Molykote G Rapid Plus Paste - Yüksek Performans Gresi 1 kg Gres Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.