Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Molykote 111 Compound - Silikonlu Gres 1 kg Gres Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
BCPUWX13
Fiyat
83,33 EUR + KDV
*293,11 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
3.123,69 TL
3.470,76 TL
Paylaş

Molykote 111 Compound - Silikonlu Gres

 Yüksek viskoziteli vana ve sızdırmazlık gresidir. 111 compound valf, vana, o-ring ve musluklarda, bilhassa aşırı sıcaklığa ve kimyevi maddelere maruz olanlarda yağlama ve tecrit maddesi olarak basınçlı vana ve musluklarda, yangın söndürücülerinin ve su sertleştiricilerinin vanalarında, teleskop o-ringlerinde, sıvı-gaz depo ağızlarında vb. kullanılır. 111, mineral yağlardan, bitkisel yağlardan ve havadan fazlaca etkilenmez. Genellikle seyreltilmiş asitlere, alkalinlere ve pek çok solüsyona karşı direnç gösterir. 111 pek çok organik ve inorganik kimyasal maddeye karşı dirençlidir. Ancak yine esas uygulamadan önce denemeler yapılmalıdır. 111 kesinlikle sıvı oksijen ile temas olan noktalarda kullanılmamalıdır..
Çalışma Sıcaklığı:  -40 itibaren +200 ° C, 'ye kadar
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Molykote 111 Compound - Silikonlu Gres 1 kg Gres Yağı Molykote 111 Compound - Silikonlu Gres 1 kg Gres Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça BCPUWX13
Molykote 111 Compound - Silikonlu Gres 1 kg Gres Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.