Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Mobilcut 100 - 20 Litre Kesme Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
DPUAGTYZ
Fiyat
5.833,33 TL + KDV
*591,15 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
6.299,99 TL
6.999,99 TL
Paylaş

 Mobilcut 100

Mobilcut 100, suda çözünebilen, çok amaçlı, yüksek performanslı, yarı sentetik kesme yağlarıdır. Bu yağlar, çok çeşitli talaşlı imalat işlemlerinde yüksek işleme performansı göstererek çalışmasını sağlamak üzere yüksek kalitedeki baz yağları, emülgatörler ve katık sistemi formüle edilmişlerdir. Yüksek oranda yağ içeren emülsiyon, mükemmel kesme performansı, olağanüstü takım yağlaması ve korozyonu önleme görevi görür. Demir ve demir dışı metallerin , hafiften orta zorluktaki işlemlerine (Mobilcut 122); ve orta düzeyden zor işlemlere (Mobilcut 122) kadar uzanan geniş bir aralıktaki kesme operasyonları için tasarlanmışlardır.

Mobilcut 122 yağları su ile kolayca ve kararlı mikro emülsiyonlardan oluşturabilmektedir. Bu ürünler, çok çeşitli kalitedeki su ile emülsiyon yapabilen ve yüksek basınçlı sistemlerde bile köpüklenmeye dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır.Mobilcut 122 nin oluşturduğu emülsiyonlar doğru kesme yağı bakım usulleri takip edildiği takdirde, suda çözülebilen konvansiyonel kesme yağlarına oranla daha uzun soğutma sıvısı ömrü sağlar.

Mobilcut 122 yağları nitrit ve klor içermez.

Özellikleri ve Faydaları

Mobilcut 122 nin suda çözünebilen kesme yağları, uzun yıllar boyunca gösterdikleri olağanüstü performans sayesinde haklı bir üne sahiptir. Bu yağlar çok çeşitli işlemde kullanılabilme ve yağlama özellikleri göstermektedir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Mobilcut 100 - 20 Litre Kesme Yağı Mobilcut 100 - 20 Litre Kesme Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça DPUAGTYZ
Mobilcut 100 - 20 Litre Kesme Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.