Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Mobil SHC Rarus 46 - 20 Litre Vidalı Kompresör Yağı Kompresör Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
FGUZAE20
Fiyat
9.999,99 TL + KDV
*1.013,40 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
10.799,99 TL
11.999,99 TL
Paylaş

Mobil SHC Rarus 46 Vidalı Kompresör Yağı

 

Yeni nesil sentetik hava kompresörü yağı

Günümüzün en zorlu hizmet şartlarını karşılayabilmek için Mobil SHC™ Rarus Serisini tercih edin. Alanında öncü kompresör yağlarımız, test edilen diğer sentetik yağlara göre iki üç kata kadar daha uzun yağ değişim aralıkları sağlamaktadır.

Para kaybettiren kesintilere dur deyin
Özellikle vidalı kompresörlerde kullanıma uygun olan Mobil SHC Rarus Serisinin üç viskozite sınıfı bulunmaktadır (32, 46 ve 68). Bakım duruşlarını en aza indiren olağanüstü dayanıklılığı sayesinde, Mobil SHC Rarus Serisi güvenlik, çevre koruma ve üretkenlik hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olur.

 

  • Önde gelen sentetik kompresör yağı ile karşılaştırıldığında, sahip olduğu mükemmel ısıl ve oksidasyon kararlılığı, üç kata kadar daha uzun yağ değiştirme aralığı sağlamaya yardımcı olur ve bakım için duruşları azaltır. Mükemmel vernik ve tortu kontrolu, temizlik sağlamaya ve kompresördeki kullanım ömrünü uzatmaya yardım eder.
  • Yüksek viskozite indeksine sahip yüksek performanslı sentetik baz yağları geniş sıcaklık aralığında çalışma ve yüksek sıcaklıklarda etkili yağlama yapma kabiliyeti sağlar.
  • Yüksek yük taşıma kabiliyeti, ekipmanı korur ve ömrünü uzatır, beklenmedik duruşları en aza indirmeye yardım eder, ve servis aralarını uzatır
  • Paslanma ve korozyona karşı üstün dayanıklılık , çok iyi aşınma önleme, sudan ayrılma, köpük kontrolü, hava salımı ve çoklu metal uyumluluğu özelliklerine sahiptir.
  • Mükemmel sudan ayrılma özelliği, hava ile çalışan aletlere ve ekipmanlara suyun taşınmasını en azda tutar, yağ karterlerindeki ve çikış hatlarındaki tortu ve birikintiyi azaltır, yoğuşturucu ve soğutuculardaki tıkanmayı önlemeye ve daha düşük emülsiyon oluşum potansiyeli sağlamaya yardımcı olur

Mobil SHC Rarus Serisi

32

46

68

cSt @ 40º C

30,6

44,1

65,3

cSt @ 100ºC

5,6

7,1

9,7

Viskozite İndeksi, ASTM D 2270, min.

123

122

129

Akma Noktası, ASTM D 97, ºC,

-42

-42

-39

Parlama Noktası, ºC, ASTM D 93

204

197

192

 

 
  • Mobil SHC Rarus Serisi yağlar, başta döner vidalı ve kanatlı hava kompresörleri için geliştirilmiştir, yağ enjeksiyonlu soğutmaya sahip vida tipi kompresörlerde ve aşırı yağ bozulması, düşük valf performansı veya tortu oluşumu geçmişi olan kompresörlerde çok etkilidir.
  • Ağır koşullar altında çalışan, özellikle 200ºC'ye kadar çıkış sıcaklıklarının olduğu sürekli yüksek sıcaklık operasyonlarındaki kompresörlerde de etkilidir
  • Kritik dişli ve rulmanlara sahip kompresörlerde performansları mükemmeldir.
  • Hava soluması gerektiren uygulamalarındaki hava kompresörleri için uygun değildir
  • Kompresör üretiminde ve mineral bazlı yağlar ile birlikte kullanılan tüm metallerle uyumludurlar; ancak diğer yağlarla karışım toplam performans özelliklerini düşürecektir.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Mobil SHC Rarus 46 - 20 Litre Vidalı Kompresör Yağı Kompresör Yağı Mobil SHC Rarus 46 - 20 Litre Vidalı Kompresör Yağı Kompresör Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça FGUZAE20
Mobil SHC Rarus 46 - 20 Litre Vidalı Kompresör Yağı Kompresör Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.