Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Mobil Pyrolube 830 - 20 Litre

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
HJLPDGH4
Fiyat
14.999,99 TL + KDV
*1.520,10 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
16.199,99 TL
17.999,99 TL
Paylaş

 

PYROLUBE 830


Makine ve Zincir Yağlayıcısı

Ürün Tanımı

Pyrolube 830, özel bir aşınma önleyici katık paketi ile yüksek moleküler ağırlıklı sentetik hidrokarbonlar ve esterlerin bir karışımından yapılmış üstün bir yüksek sıcaklık yağlayıcısıdır. En ağır oksitleyici koşullara maruz kalan uygulamalarda ekonomik yüksek sıcaklık yağlaması sağlar.

 

Pyrolube 830, deterjan etkisine sahip olacak şekilde formüle edilmiştir ve neredeyse hiç karbon birikintisi bırakmaz. Yüzey ayırıcı filmleri uzun süreler boyunca yeterince sağlamak için yerinde kalacak kadar yapışkandır, böylelikle tüketim oranını azaltır. Pyrolube 830, çok yüksek sıcaklıkların etkileri altında, buharlaşma kaybı sorunlarının ve buna bağlı hoş olmayan koku ve dumanların çevresel kaygılarının üstesinden gelecek şekilde dikkate değer bir kararlılığa sahiptir.

 

Sentetik bazlı malzemelerden üretilen Pyrolube 830, optimize edilmiş yağlama koşulları altında genel güç tüketimini azaltabilen sürtünme azaltıcı özelliklere sahiptir.

 

Özellikleri ve Faydaları

· 230ºC'ye kadar sıcaklıklarda kanıtlanmış mükemmel performans

 

· Karbonlu tortuları veya çamurları azaltır.

 

· Buharlaşmaya karşı dirençlidir ve uzun süreli yağlama sağlar

 

· Sakıncalı koku veya emisyon yoktur

 

· Mükemmel yağlama ve aşınma koruması sağlar

 

· Geleneksel ekipman ile uygulanır

 

· İyileştirilmiş yağlama, enerji tüketiminin azalmasını sağlayabilir.

 

Kullanım Yerleri

Pyrolube 830, mineral yün, seramik, tekstil, kağıt, kereste, cam, boya, fiberglas, gıda ve kimya endüstrilerindeki yüksek sıcaklık işlemlerinde fırın zinciri bağlantı yağı olarak tavsiye edilmektedir. Bu ve benzeri uygulamalarda aşınma önleyici ve uzun ömür özellikleri, minimum tüketimle sürekli etkili yağlama sağlamak için kullanılabilir.

 

Pyrolube 830 ayrıca cam üretim makinelerinin yağlama sistemlerinde ve fırın arabası tekerlek yatakları, fırın fan yatakları gibi yüksek sıcaklıklara maruz kalan diğer uygulamalarda kullanım için tavsiye edilmektedir.

 

Pyrolube 830 çoğu geleneksel enjeksiyonlu, sıçratmalı ve sprey yöntemleriyle uygulanabilir. Pyrolube 830'a geçmeden önce zincirlerin iyice temizlenmesi tavsiye edilir, çünkü havadaki yabancı maddeler ve diğer kirler daha önce kullanılan geleneksel mineral yağ bazlı yağlayıcılardan kaynaklanan tortu ve birikintilere yapışacaktır. Bu tür birikintiler Pyrolube 830'un zincirdeki aşınmaya maruz kalan bölgelere ulaşmasını da engelleyebilir.

 

Özellikler ve Şartnameler

Özellik

 

Parlama noktası, Cleveland Açık Kap, °C, ASTM D92

270

Görünüm, AMS 1738

Açık Renkli ve Berrak

Kinematik Viskozite @ 40 °C, mm2/sn, ASTM D445

180

Akma Noktası, °C, ASTM D97

-46

Viskozite İndeksi, ASTM D 2270

132

Toplam Baz Numarası, mgKOH/g, (ASTM D2896)

4

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Mobil Pyrolube 830 - 20 Litre Mobil Pyrolube 830 - 20 Litre turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça HJLPDGH4
Mobil Pyrolube 830 - 20 Litre

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.