Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Mobil Gear Shc 6800 - 208 Litre Şanzıman Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
FYZEMQX5
Fiyat
47.335,74 TL + KDV
*3.731,00 TL den başlayan taksitlerle!!
%30
39.762,02 TL
56.802,88 TL
Paylaş
     

Ürün Tanımı
Mobil Gear Shc 6800 özellikle ağır yükler altında ve esas olarak sınır yağlama koşullarının söz konusu olduğu dişlilerde kullanılmak üzere tasarlanmış üstün performanslı ultra yüksek viskoziteli sentetik yağlayıcılardır. Bunlar, yüksek viskozite sınıflarında bile benzersiz düşük sıcaklık akışkanlığı sergileyen sentetik esaslı baz yağlar kullanılarak formüle edilmişlerdir. Bu ultra yüksek viskoziteli ürünler uzun mesafelere pompalanabilir ve ekipmanların standart püskürtme yağlamalarında kullanılabilir. Yüksek viskozite indeksleri ve özgün katık sistemleri bu ürünlere benzersiz ısıl/oksidasyon özellikleri vermiş ve çok yavaş devirli dişlilerde bile gerek yüksek ve gerekse düşük çalışma sıcaklıklarında mükemmel bir performans sergilemelerini sağlanmıştır. Katık formülasyonu, aynı zamanda mükemmel EP ve aşınmaya karşı koruma performansı ile pas ve korozyona karşı koruma sağlar.

Mobil Gear Shc 6800 Falk Corporation tarafından kış ve yaz sınıfı için fasılalı dişli yağlaması amacıyla belirlenen asgari viskozite gereksinimlerini karşılamaktadır. Bu yağlar asfaltik yapıda olmamasına ve sentetik ürünler olmasına rağmen AGMA 14R ve 15R yağlayıcı numaraları ile belirlenen viskozite gereksinimlerini de karşılamaktadır. Mobil Gear Shc 6800 içinde herhangi bir solventle rafine edilmiş veya asfaltik baz yağ içermez.


Özellikleri ve Faydaları

Mobil Gear Shc 6800 yağlayıcılar, içerdikleri yenilikler ve sergiledikleri performans açısından dünya çapında ün kazanmış SHC marka ürünlerin önde gelenleri arasındadır. Bu bilimsel olarak tasarlanmış sentetik yağlar, tüketicilere benzersiz yağlayıcı ürünleri sunmak üzere ileri teknolojinin kullanılmasındaki  kararlılığımızın bir göstergesidir. Mobil Gear Shc 6800 yağları mineral baz yağların sağlayamayacağı faydaları (özellikle aşırı sıcak veya soğuk sıcaklıklar altındaki işletim koşullarında) sunmakla kalmayıp ayrıca üstün performans özellikleri ve müşteri fayda sağlayan mükemmel ürünlerdir.

Ürün formülasyonundan sorumlu bilim adamlarımız, şok yükleme koşulları altında bile mükemmel EP ve aşınmaya karşı koruma özellikleri elde etmek için baz yağını güçlendiren özel katkı maddelerinin bir araya getirildiği bu yenilikçi bileşimi geliştirmişlerdir. Bu şekilde elde edilen yağlayıcılar, ekipman üreticilerinin değerlendirmeleri, müşteri saha testleri ve ticari kullanım açılarından mükemmel performans sergilemişlerdir. Bu ultra yüksek viskoziteli ürünler özellikle düşük devirli, yüksek yükler altındaki ve yüksek sıcaklıklardaki koşullara uygundur ve geleneksel ürünlere kıyasla mükemmel dişli ve yatak koruma, uzun yağ ömrü ve bütün yıl boyunca mükemmel kullanıma olanak sağlamaktadır.

Mobil Gear Shc 6800 ayrıcalıklı özellikleri ve potansiyel yararları aşağıda verilmektedir:



Özellikler    
Avantajları ve Sağlayabileceği Faydalar
Kalın EHL akışkan film oluşumu ve özel katıkları ile benzersiz yük taşıma, aşınmaya karşı koruma ve yapışma özellikleri sağlar  
Dişli ömrünü uzatır, duruşları azaltır, bakım ve yedek parça maliyetlerini düşürür
Solvent tipi ürünlerde görülen solventi tutma ve düşük viskozite problemine neden olmaz
Yarı-akışkan gres ürünlere göre daha kalın EHL film kalınlığı oluşturur
Ortam sıcaklıklarında mükemmel pompalanabilme özelliği   
Pompa değiştirme maliyetini düşürür
Mevcut yağ püskürtme donanımında kullanılabilme   
Asfalt tipi veya yarı-gres ürünlerden sistem dönüşüm maliyetini düşürür
Greslere göre daha az miktarda kullanım, asfalt/solvent esaslı ürünlere göre daha az atık   
Yağ tüketimi azalır ve yoketme maliyetini düşürür
Katı maddeler veya asfalt tipi reçine içermez   
Diş dibinde katı birikintilerinin olmayışı duruş ve bakım maliyetlerini azaltır
Açık renkli ürün   
Dişli kontrolu öncesi temizliği gerektirmez
Solvent içermez   
Solvent içermemesi nedeniyle daha fazla güvenlidir

Kullanım Yerleri

Uygulama Esasları: Normal olarak, asfalt tipi veya gres ürünlerinden Mobil Gear Shc 6800'e dönüşüm püskürtme ekipmanlarında herhangi bir değişikliği içermeyen basit bir işlemdir. Bu sentetik ürünlerin açık renklerinin sağladığı avantajdan yararlanmak için dişlilerin iyice temizlenmesi önerilir. Yağ dönüşümü için Mobil temsilcinize baş vurunuz.

Mobil Gear Shc 6800 özel olarak ağır yüklü, düşük devirli, sabit döner makinelerin tahrik ünitelerinde kullanılan açık dişli sistemlerinin yağlanmasında kullanılır. Ürün uygulaması sprey sistemle yapılır. Özel uygulamaları arasında yer alanlar:

    * Madencilik, çimento ve kireçtaşı üretiminde fırın ve öğütücüler ve şeker üretim tesisleri
    * Düşük hızlı, ağır yüklü düz yataklar ve rulmanlar

Sağlık ve Güvenlik

Mevcut bilgiler ışığında, amaçlanan yerlerde kullanıldığında ve Güvenlik Bilgi Formunda (MSDS) sağlanan tavsiyelere uyulduğunda bu ürünün insan sağlığı üzerinde olumsuz etki yaratması beklenmemektedir. MSDS'ler talep durumunda ana dağıtıcıdan veya internet aracılığıyla sağlanabilir. Bu ürün amacı dışında kullanılmamalıdır. Kullanılmış ürünleri yok ederken çevrenin korunması konusunda dikkatli olunuz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Mobil Gear Shc 6800 - 208 Litre Şanzıman Yağı Mobil Gear Shc 6800 - 208 Litre Şanzıman Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça FYZEMQX5
Mobil Gear Shc 6800 - 208 Litre Şanzıman Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.