Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Mobil Dte Pm 220 - 208 Litre Gres Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
UKDMKE97
Fiyat
21.558,71 TL + KDV
Havale
17.566,04 TL (%3,00 havale indirimi)
*1.699,26 TL den başlayan taksitlerle!!
%30
18.109,32 TL
25.870,46 TL
Paylaş

Mobil Dte Pm 220

Mobilith DTE PM 220 gresler kağıt makinelerinin zorlu çalışma şartlarında aşırı sıcak ortamlar ve değişik kalitede su ile temas etme durumlarına dayanması için özel olarak tasarlanmış üstün performans ürünlerimizdendir. Mobilith DTE PM 220 gresleri, sentetik bazyağlar ile yüksek kaliteli lityum kompleks kalınlaştırıcının özgün özelliklerini bir araya getirmektedir. Sentetik bazyağlar mum (wax) içermeyen yapıları sayesinde aynı vizkositede sentetik olmayan diğer yağ ürünlerine kıyasla düşük sıcaklıkta mükemmel şekilde pompalanabilme ve daha düşük ilk başlama ve çalışma torku özellikleri sağlar. Sentetik bazyağların yüksek vizkosite indeksi, yüksek sıcaklıklarda
mükemmel film koruma özelliğini temin eder. Lityum kompleks kalınlaştırıcı mükemmel yapışma, yapısal kararlılık ve suya karşı dayanıklılık özelliklerine katkıda bulunur. Bu özellikler; suya karşı dayanıklılık, termal/oksidatif korunma, aşınma, pas ve korozyona karşı korunma sağlayıcı özel katkı maddesi sistemiyle tamamlanır. Hem Mobilith DTE PM 220 ve Mobilith DTE PM 460 sırasıyla ISO VG 220 ve 460 bazyağlarına sahip NLGI 1,5 sınıfı greslerdir. Mobilith DTE PM gresleri kağıt sanayi makinelerinde kritik önemdeki rulmanlı yatak uygulamalarında kullanım
için özel olarak tasarlanmıştır. Pasa ve tipik asitli ve alkali sulu ortamlarda korozyona karşı koruma özellikleri, kağıt makinelerinin yaş kısımlarında kullanımı ideal kılar. Sentetik bazyağın düşük buharlaşma ve mükemmel oksidasyon direnç özellikleri, kağıt makinelerinin kuru bölümlerinin tipik özelliği olan yüksek sıcaklıklarda mükemmel hizmet sağlar.
Mobilith DTE PM 220 , dünyadaki birçok kağıt fabrika işletmenlerinin tercih ettiği teknolojik çözüm olmuştur. Bu gresler, esas olarak benzersiz kalite, güvenirlik ve sağlamış oldukları ispatlanmış performans faydaları açısından ünlenmişlerdir.
Özellikleri ve Faydaları
Mobil DTE marka yağlayıcılar ve gresler dünya çapında yenilikçi özellikleri ve benzersiz performansları ile ün yapmış ve tanınmışlardır. Mobilith DTE i, ExxonMobil’in ileri teknoloji kullanımı konusunda gösterdiği devamlı kararlılığın bir simgesi niteliğindedir. Mobilith DTE  PM 220 greslerin geliştirilmesindeki temel faktör, devamlı gelişen ve gittikçe daha zorlu şartlar altında çalışan ekipmanlarda benzersiz performansı temin edecek ürünlerimizi geliştirmek için bilim adamlarımız ve uygulama uzmanlarımızın başlıca kağıt makinesi tasarımcıları ile aralarındaki yakın temastır. Ekipman imalatçıları ile yaptığımız yakın çalışmalar, Mobilith SHC PM greslerinin olağanüstü performansının kanıtlayan laboratuar testlerinin sahada doğrulanmasına yardımcı olmuştur. Bu faydaların bazıları şöyle sıralanabilir; asitli ve alkali sulara karşı mükemmel direnç, yatağın korunması ve yatak ömrünün uzatılması, geniş uygulama sıcaklık aralığı ve uzun gres ömrü. Yüksek ısıl koşullara karşı dayanıklılık özelliklerinin artırılması amacı ile ürün formülasyon uzmanlarımız, Mobilith DTEPH 220 gresi için özel olarak sentetik bazyağ tercihi yapmışlardır; çünkü bunlar yüksek ısıda oksidasyona karşı benzersiz dirence sahiptir. Bilim adamlarımız Mobil DTE PM 220  gresinin bugünün modern ve geleceğin kağıt sanayi makinelerinin ihtiyaçlarını karşılaması için en son teknolojiye uygun lityum kompleks kalınlaştırıcı teknolojisi geliştirmiş ve performansını artıracak özel katıklar kullanmışlardır.
Kullanım Yerleri
Uygulama Esasları: Mobilith DTE PM 200 gresleri bir çok mineral esaslı ürünler ile uyumlu olmasına karşın, bu gresin diğerleri ile karıştırılması onun performansının azalmasına yol açar. Bu nedenle, kullanılan gresin Mobilith SHC PM 220
PM 220 greslerinden biri ile değiştirilmesi durumunda, sistemin eski gresden tümüyle arındırılması, en üst düzeyde performans sağlaması açısından zorunludur. Gres değişikliğinden önce sistemin temizlenmek üzere sökülmesi mümkün değilse, sistemdeki gresin tamamen boşaltılması ve daha sık gresleme aralıkları önemle tavsiye edilir.
Bu işlemin yapılmasında danışmanlık almak üzere yerel ExxonMobil Saha Mühendisine başvurunuz. Mobilith DTE PM 220 gresleri kağıt sanayi makinelerinde kritik önemdeki rulmanlı yatak uygulamaları için önerilir. Bu önerilen uygulamalar arasında aşağıdakiler yer alır:
• Kağıt makinesi yaş kısım yatakları.
• Yüksek yüklü pres bölümü yatakları.
• Yüksek sıcaklıkdaki keçe merdaneleri ve kalender yatakları.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Mobil Dte Pm 220 - 208 Litre Gres Yağı Mobil Dte Pm 220 - 208 Litre Gres Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça UKDMKE97
Mobil Dte Pm 220 - 208 Litre Gres Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.