Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Liqui Moly Yağ Viskozite Düzenleyici - 300 ml (1017)

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
FGLMSZ57
Fiyat
291,66 TL + KDV
*29,56 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
314,99 TL
349,99 TL
Paylaş

Liqui Moly Yağ Viskozite Düzenleyici

Daha az yağ tüketimi. Motor yağı viskozite sabit tutar.Sabit yağ basıncını. Visko-Kararlı de motor yağı mekanik kesme kaybına karşı zorlu çalışma ortamları mükemmel koruma sağlar. sık soğuk kalkış ile motor yağı seyreltme önler. motor hareketli parçaların geliştirilmiş sızdırmazlık, yağ tüketimi azalır. özellikle eski arabalar için de bu nedenle uygun. Gürültü hidrolik iticiler azaltır.
 

uygulama

ve dizel partikül filtresine (DPF) olmadan tüm benzinli ve dizel motorlar için uygundur. piyasada bulunan tüm motor yağları ile karıştırılır. motor yağının en fazla 20 litre için yeterli 1 lt. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Liqui Moly Yağ Viskozite Düzenleyici - 300 ml (1017) Liqui Moly Yağ Viskozite Düzenleyici - 300 ml (1017) turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça FGLMSZ57
Liqui Moly Yağ Viskozite Düzenleyici - 300 ml (1017)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.