Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Liqui Moly Jet Clean Diesel Yakıt System Temizleyici - 500 ml

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
FWPSX569
Fiyat
416,66 TL + KDV
*42,22 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
449,99 TL
499,99 TL
Paylaş

Liqui Moly Jet Clean Diesel Yakıt System Temizleyici - 500 ml

 Kirlilik emisyonlarını azaltır ve emisyon testi öncesi duman konsantrasyonu optimize eder. Başarıyla içi test. Test-tezgah denemeler. Enjektörler, tüm yakıt sistemini ve zahmetli mevduat yanma odalarını temizler.Yapışmasını ve meme iğneler resinifying önler. Yanma sürecini optimize eder. Motor orijinal performansını kurtarır.
Ve dizel partikül filtresi (DPF) olmadan tüm dizel ve turbo dizel motorlar için uygundur. Yakıt tankı doğrudan eklemek için. Her denetim sırasında Önleyici, her temizlikten sonra sorun giderme veya Jet Clean yakıt sistemine onarımdan sonra. Ml yakıt 70 litre için yeterlidir. 
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Liqui Moly Jet Clean Diesel Yakıt System Temizleyici - 500 ml Liqui Moly Jet Clean Diesel Yakıt System Temizleyici - 500 ml turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça FWPSX569
Liqui Moly Jet Clean Diesel Yakıt System Temizleyici - 500 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.