Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Liqui Moly Hava Akışmetre Temizleyici - 200 ml (4066)

0 Puan - 0 Yorum
Kategori
Stok Kodu
AGJZ2374
Fiyat
216,66 TL + KDV
*21,96 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
233,99 TL
259,99 TL
Paylaş

Liqui Moly Hava Akışmetre Temizleyici

Benzinli ve dizel motorların hava kütle ölçme mekanizmaları içerisindeki hassas parçaların, örneğin ısıtma tellerinin ve sensörlerinin hızlı ve etkili temizliği için özel geliştirilmiş aktif temizleme sıvısıdır. Kirlenmiş bir hava kütle-ölçer yanlış bilgilerle yakıt hava karışımının hatalı olmasına neden olur. Motorun ilk çalıştırılması ve rölantideki çalışması zorlaşır, devir sapmalarına ve güç kaybına sebebiyet verir. Aynı zamanda otomatik transmisyonlu araçların, hatalı vites geçişlerine neden olur. Hava kütle-ölçer temizleyici ile pahalı yedek parça değişimini önleyerek bakım masraflarını düşürür.

Kullanım Özellikleri ve Faydaları

• Mükemmel temizleme etkisi gösterir
• Kullanımı kolay ve ekonomiktir 
• Hızla ve kalıntı bırakmadan buharlaşır

Kullanıldığı Yerler ve Kullanım Şekli

Dizel ve benzinli araçların, hava kütle-ölçerleri içerisindeki ısıtma tellerini ve sensörlerin üzerindeki kir ve kalıntıların temizliğinde kullanılır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Liqui Moly Hava Akışmetre Temizleyici - 200 ml (4066) Liqui Moly Hava Akışmetre Temizleyici - 200 ml (4066) turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça AGJZ2374
Liqui Moly Hava Akışmetre Temizleyici - 200 ml (4066)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.