Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Houghton Rust Veto 232 - 20 Litre

0 Puan - 0 Yorum
Kategori
Stok Kodu
AQRVZ237
Fiyat
8.083,33 TL + KDV
*819,16 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
8.729,99 TL
9.699,99 TL
Paylaş

 Houghton Rust Veto 232

Uzun süreli dıs mekan koruması için korozyon önleyici

 

Rust Veto 232, reçineler, korozyon önleyiciler ve uçucu bir solventin birleşiminden oluşur. Fırça, daldıma veya püskürtme ile uygulanmasının ardından kuruyarak parça yüzeyinde hafif yapışkan, şeffaf, +80˚C’ye kadar şeklini koruyan ve -30˚C’ye kadar çatlamayan koruyucu bir tabaka bırakır.

UYGULAMA 

Rust Veto 232, malzeme ve ekipmanların denize yakın bölgeler veya deniz aşırı sevkiyat gibi zorlu koşullarda uzun süreli korunması için geliştirilmiştir.

Ürün özellikle, üzerinde görünebilir kalması gereken işaretler bulunan malzemelerin korunmasında veya korozyon önleyici uygulaması sonrası parçaların ellenmesi gereken, koruyucu filmin zarar görebileceği durumlar için uygundur.

Tipik uygulamalar:

Çelik konstrüksiyonların depolanması sırasında korunması. Takım tezgahlarının depolama sırasında korunması.  Deniz aşırı sevkiyat sırasında malzemelerin korunması.

AVANTAJLAR

Q      Dış mekanda 12-18 ay, kapalı mekanda 3 yıla kadar koruma sağlar

Q      Daldırma,      fırçayla      sürme      veya      püskürtmeyle uygulanabilir

Q      Oluşturduğu koruyucu film hafif yapışkan, esnek ve -30˚C ile +80˚C arasındaki sıcaklıklara dirençlidir

Q      Solventlerle temizlenebilir

KULLANIM TAVSİYELERİ

Rust Veto 232, fırça ile sürme, daldırma veya spreyleme ile uygulanabilir. Tanktan solvent buharlaşmasını en aza indirecek önlemler alınarak doğru yapıda koruyucu film elde edilmesi garanti altına alınmalıdır. Kullanılacak tank kapaklı olmalıdır ve parçalar sıcakken ürüne daldırılmamalıdır.

Uygulama metodu spreyleme ise, düşük basınçlı spreyler kullanılmalı, ortamda iyi bir havalandırma olmalı ve böylelikle solvent buharlarının birikmesi engellenmelidir.

Uygulama sonrası parça yüzeyinden fazla sıvının akmasına izin verilmelidir. Solventin buharlaşmasının ardından parça yüzeyinde koruyucu tabaka kalacaktır.

Rust Veto 232’den optimum sonuç, ürün 10-25°C arası sıcaklıklarda kullanıldığında elde edilmektedir. Ürünün kullanım öncesi karıştırılması tavsiye edilir.

TEMİZLEME VE DEPOLAMA

Rust Veto 232’yi parça yüzeyinden temizlemek gerektiğinde Houghton’un geniş temizleyici ürün grubu Houghto-Clean serisinden bir ürün kullanılabilir. Talep halinde Houghto- Clean serisine ait bilgi mevcuttur.

Depolama ortamında ürünün parlama noktası dikkate alınmalıdır. Optimum film oluşumu ve maksimum pas koruma için Rust Veto 232 10-25°C arası sıcaklıklarda ve kapalı mekanlarda depolanmalıdır.

Konteynerlerin kapakları, kullanımda olmadığı zaman kapalı olmalıdır. Đlk olarak stokunuzdaki en eski ürünü kullanın. Rust Veto 232 için önerilen raf ömrü on iki aydır.

TEST

 

TİPİK DEĞER

Görünüm

 

Bej opak sıvı

Özgül ağırlık @15,6°C

 

0,834

Parlama noktası (açık kap)

 

60°C

Uçucu olmayan madde miktarı

 

%35

Film tipi

 

Reçinemsi

Film kalınlığı (yaklaşık)

 

14 mikron

Kaplama (yaklaşık)

 

46 m2/lt

Tuz sisi (ASTM B117-73)

 

350 saat

Nem (BS3900F)

 

2000 saat

Ambalajlı dış mekan koruması

 

>13000 saat

 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Houghton Rust Veto 232 - 20 Litre Houghton Rust Veto 232 - 20 Litre turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça AQRVZ237 Houghton Rust Veto 232 - 20 Litre

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.