Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Fuchs SILK SIRIUS M125 - 174 kg

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
JLWH751
Fiyat
8.920,11 EUR + KDV
*24.386,72 TL den başlayan taksitlerle!!
%30
259.893,96 TL
371.277,09 TL
Paylaş

Fuchs SILK SIRIUS M125

 FUCHS beyaz yağlar yüksek mineral hidrokarbonlar rafine edilir doymuş alifatik hidrokarbonlardan oluşmuş. FUCHS beyaz yağlar güvenli, yüksek hidrofobik, renksiz ve tatsız korumak İlaçlar için ideal hale getirir cilde sonraki karakter ve kozmetik kullanır. Bakteriyel bozulmalar karşı oldukça dirençli ve doğal yapamaz Cilt gözeneklerini tıkayan, FUCHS Beyaz yağlar saflıkta standart belirledi ve Emniyet. Kullanım FUCHS Beyaz yağlar hem kozmetik için ideal bir seçimdir ve İlaç bazlar. Onlar kozmetik atıl ürünler olarak sınıflandırılır ve hangi ilaç uygulamaları doğal verir arasında değişen kullanımlarda yağlama ve yatıştırıcı doğa tam saltanatı bebek yağları ve losyonlar doku temizliği ve göz damlası. FUCHS beyaz yağlar da gıda uygulamalarında geniş çapta kullanılmaktadır. Onlar gıda makineleri yağlama veya bölünmesi için kullanılıp kullanılmadığını hamur francala ürünlerimiz en yüksek performansı gösterecek ve temizlik nitelikleri bu önemli sanayi ile ilişkili. Bizim ürünlerimiz En yüksek Avrupa, dökme ve varillerde temin edilebilir bizim özel İyi İmalat Uygulamaları Standartları inşa bilgisayar tesis kontrollü. Geniş viskozite aralığı olabilir tüm müşterilerimize ihtiyaçlarına uygun karışımlar sağlamak için yiyecek ve içecek. FUCHS Beyaz Yağlar Avrupa Farmakopesini karşılamak için üretilmektedir Işık ve Sıvı Parafinler ve aynı zamanda karşılamak için standartlar USP / NF Mineral ve Hafif Mineral gereksinimleri Yağ USP. Bu FUCHS beyaz yağın yanısıra FDA21 karşılamak CFR172.878 ve doğrudan gıda teması için 1.783.620 (a) dır. FUCHS Yağlar (UK) Plc, karıştırma için bir İlaçlar Lisansı tutar tüm tıbbi ve kozmetik sınıf depolama ve dolum İngiltere'nin Bakanlığı tarafından denetim tarafından onaylandıktan beyaz yağ MHRA aracılığıyla Sağlık.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Fuchs SILK SIRIUS M125 - 174 kg Fuchs SILK SIRIUS M125 - 174 kg turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça JLWH751
Fuchs SILK SIRIUS M125 - 174 kg

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.