Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Eragrease HT MCS-1 kg Yüksek Sıcaklıklara Dayanıklı Sentetik Gres Gres Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
FKPSYZ26
Fiyat
83,33 USD + KDV
*274,96 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
2.930,27 TL
3.255,86 TL
Paylaş

Eragrease HT MCS -1 kg Yüksek Sıcaklıklara Dayanıklı Gres

+230 C Yüksek ısıya Dayanır.
Sentetik yağların hızla yaygınlaşan kullanımına paralel olarak sentetik yapılı greslerin işletmelere katacağı artılar düşünülerek geliştirilmiş özel yüksek sıcaklık gresidir. Yapı itibari ile tam sentetik ve yüksek viskoziteli baz yağa sahip ve kalınlaştırıcı itibari ile de çok yüksek mukavemete ve dayanıma sahip bir ürün ürün tipidir. Özellikle uzun yağlama periyodu ile diğer tüm greslerden ayrılır. Yüksek sıcaklığın yanında su, kimyasallar, toz ve ağır yüklere mükemmel dayanım gösterir. Madencilik sektöründe yağlama periyodunun uzatılmasının istendiği tüm yağlama noktaları ile bahsedilen şartlara maruz gresli yağlama noktalarında mükemmel sonuç verir. Özellikle Değirmen yatakları v.b. ekipman maliyetinin yüksek , bakımının zahmetli ve duruşun ciddi kayıplara neden olduğu noktalarda ısrarla önerilir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Eragrease HT MCS-1 kg Yüksek Sıcaklıklara Dayanıklı Sentetik Gres Gres Yağı Eragrease HT MCS-1 kg Yüksek Sıcaklıklara Dayanıklı Sentetik Gres Gres Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça FKPSYZ26 Eragrease HT MCS-1 kg Yüksek Sıcaklıklara Dayanıklı Sentetik Gres Gres Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.