Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Castrol Syntilo 9954- 20 L

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
BDPQRT15
Fiyat
3.215,93 TL + KDV
*253,48 TL den başlayan taksitlerle!!
%30
2.701,38 TL
3.859,11 TL
Paylaş

Castrol Syntilo 9954

Castrol Syntilo ™ 2000 bileme genel amaçlı bir taşlama olarak kullanım için geliştirilmiş bir sentetik soğutucu olup ve demir metaller için ağır işleme sıvısına orta. Hem sert ve yumuşak sularda berrak, kararlı bir çözelti oluşturur. 2000 sergiler Syntilo iyi anti-korozyon özellikleri bakteri saldırı bir yüksek direnç ile birleştiğinde. Uygulama Syntilo 2000 yüzeyinde, silindirik, çift disk, dahili ve puntasız taşlama için geliştirilmiştir. Bu ürün, aynı zamanda , freze bileme torna, delme, delme, dökme demir, düşük karbon ve alaşımlı dokunarak ve dişli kalıp için tavsiye çelik. Avantajları Çok yönlü ürün işleme ve taşlama uygulamaları çoğunluğu gerçekleştirecek. Tüm su koşullarında az köpüren sürekli taşlama performansı sağlamak için. Merkezi sistemler ve bireysel toplama haznesi sıvı ömrünü uzatmak için mikrobiyal büyümeyi engeller. Kolay çıkartılması için sıvı yüzeyine sızıntı yağları bünyesine almaz. Bor, klor, fenol ve çevre uyumu için ücretsiz nitrit. Sert sularda korozyona karşı koruma korur. Tekerlek birikmesini önlemek taşlama ve temiz bir çalışma ortamı sağlamak için hızlı bir şekilde fiş yerleşir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Castrol Syntilo 9954- 20 L Castrol Syntilo 9954- 20 L turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça BDPQRT15
Castrol Syntilo 9954- 20 L

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.