Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Castrol Premium Heavy Duty Plus -18 kg Gres Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
AGVCDHX5
Fiyat
3.205,08 TL + KDV
*252,62 TL den başlayan taksitlerle!!
%30
2.692,26 TL
3.846,09 TL
Paylaş

Castrol Premium Heavy Duty Plus

AĞIR HİZMET, YÜKSEK SICAKLIK VE SUYA DİRENÇ

 

AĞIR HİZMET UYGULAMALARI İÇİN

Premium Heavy Duty Plus, yüksek yükler ve aşırı su girişi görülebilen ortamlarda çalışan düz ve yuvarlamalı elemanlı rulmanlar yelpazesi için uygun, çok amaçlı, yüksek sıcaklık gres yağı. Bu ürün öncelikle aşırı katı yağlama teknolojisi kullanımı olmaksızın ağır hizmet performansı talep eden yol ve arazi araç / tesis uygulamaları için geliştirilmiştir.

ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI

• Premium Heavy Duty Plus, özellikle çok yüksek yük, su, sıcaklık ve darbenin bulunduğu ağır hizmet sektöründe mükemmel performans veren benzersiz bir üründür.

• Su mevcudiyetinde mukavemetini koruyup su ile birlikte kaybolmaz, aynı zamanda içerdiği polimer sayesinde suyun girişini engelleyen bir bariyer oluşturur.

• Yüksek sıcaklığın olduğu ortamlarda metal yüzeyler arasında oluşturduğu film tabakası güçlenir, metallere yapışma eğilimi artar ve bu sayede hem daha iyi bir koruma sağlar hem de rulmandan akıp gitmez.

• Çok yüksek yük taşıma özelliği ile aşınmaya karşı üstün koruma sağlar ve parça ömrünü uzatır.

• Bu özellikleri, Premium Heavy Duty Plus’ın kuru yağlama aralıklarını kullanılan geleneksel greslere göre yükseltmesini sağlar. Dolayısı ile hem aracın durma ve bakım zamanı, hem de işletim giderlerini azaltır.

ONAYLAR

• NLGI 2
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Castrol Premium Heavy Duty Plus -18 kg Gres Yağı Castrol Premium Heavy Duty Plus -18 kg Gres Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça AGVCDHX5
Castrol Premium Heavy Duty Plus -18 kg Gres Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.