Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Castrol Olista Longtime 3 EP - 18 kg Gres Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
EMQRWZ23
Fiyat
8.099,41 TL + KDV
*638,40 TL den başlayan taksitlerle!!
%30
6.803,51 TL
9.719,30 TL
Paylaş

Castrol Olista Longtime 3 EP

 
Uzun vadeli MICROFLUX TRANS ™, Yük aktif Katkı Kombinasyon Gresler Açıklama Castrol Olista ™ Longtime esaslı mineral yağı, lityum sabunlu gres. Bunlar uzun vadeli için uygundur yağlama ve son derece yüksek basınçlar, titreşim ve şok yükler gibi ağır mekanik yükler için. Uygulama Hatta bu tür aşırı basınç gibi en zor çalışma koşullarında uzun vadeli yağlanması için, titreşimler, şok yükler ve yüksek yüklü haddeleme geniş bir sıcaklık aralığında ve kaymalı yataklar Düşük hızlarda açık dişli çarklar ve sonsuz dişliler Sanayinin tüm alanlarında özellikle yüksek yüklü yataklar için Olista Longtime 3 EP Olista Longtime 3 tekerlek yatakları (konik makaralı rulmanlar) için idealdir Sıcaklık uygulama aralığı: 30 ° C / - 22 ° F + 140 ° C / + 284 ° F (NLGI 1 ve 2) 25 ° C / -13 ° F ile + 140 ° C / + 284 ° F (NLGI sınıf 3) Avantajları Geleneksel gresleri ile karşılaştırıldığında aşağıdaki avantajları sağlamaktadır: Uzun vadede ve bazı durumlarda ömür boyu yağlama uygun Kısaltılmış çalışma-faz. Üstün yük taşıma kapasitesi. Yüksek yük aralığında optimum aşınma koruması. Mevcut yüzey hasarının Smoothing .. Anlamlı sürtünme katsayısını azaltmıştır. Yaşlanma dayanıklı ve kayma-kararlı. Sıcak ve soğuk suya dayanıklıdır. Olağanüstü yapışma, su ve kir tutmayan. Makine elemanlarının uzun ömürlü. Uzun zamandır Olista 1,2 ve 3 aşınmaya karşı mükemmel bir koruma sağlar. Olista Longtime 3 EP korozyonu sürtünme engellemeye yardımcı olur Bu avantajların bir sonucu olarak, Castrol Olista Longtime aralığı enerjisi, daha az bakım için yardımcı olur ve bertaraf maliyetleri.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Castrol Olista Longtime 3 EP - 18 kg Gres Yağı Castrol Olista Longtime 3 EP - 18 kg Gres Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça EMQRWZ23
Castrol Olista Longtime 3 EP - 18 kg Gres Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.