Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Castrol Icematic SW 68 - 20 L Kompresör Yağı

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
SVBN9E555
Fiyat
6.173,15 TL + KDV
*486,57 TL den başlayan taksitlerle!!
%30
5.185,45 TL
7.407,78 TL
Paylaş

Castrol Icematic SW 68

Icematic 266 ve 299 özel olarak, florokarbonlu soğutucu maddeler kullanan soğutma ve iklimlendirme tesislerinde kullanılmak üzere tasarlanmış, yüksek kaliteli soğutma kompresörü yağlarıdır. Bu yağların üstün düşük sıcaklık karakteristikleri, freonlu soğutucu maddeler kullanan yüksek performanslı tesislerde, yağ-freon karışımının balmumu kristalleşmesi sonucunda yumaklar oluşturmasını ve hatları tıkamasını önlemektedir. (Flocculent Precipitation of Wax)

R22 kullanan çoğu sistemde, bu yağların kritik çözelti sıcaklığı karakteristikleri düşük sıcaklık devreler içindeki yağ/soğutma gazı ayrışma problemlerinin önlenmesini sağlamaktadır. Buharlaşma sıcaklıklarının alışılmadık derecede düşük olduğu durumlarda ya da içinde yağ/soğutma gazı seperatörleri bulundurmayan sistemlerde sentetik soğutma yağları tercih edilebilir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Castrol Icematic SW 68 - 20 L Kompresör Yağı Castrol Icematic SW 68 - 20 L Kompresör Yağı turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça SVBN9E555
Castrol Icematic SW 68 - 20 L Kompresör Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.