Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Belgin Cores DW 50 - 14 kg Korozyon Önleyici

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
JRXGKA91
Fiyat
116,67 EUR + KDV
*412,41 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
4.395,08 TL
4.883,42 TL
Paylaş

Belgin Cores DW 50 - 14 kg Korozyon Önleyici

 Ürün Tanımı: İnce vakslı bir film meydana getiren, alkalik yağ alma malzemeleriyle kolayca temizlenebilen, su uzaklaştırıcı özelliği olan solvent bazlı pas önleyicilerdir. Polar aktif maddeleri sayesinde suyu/nemi metal yüzeyinden uzaklaştırarak suyla yer değiştirir ve metal yüzey üzerinde koruyucu bir tabaka oluştururlar. 

Kullanım Şekli/Kullanım Yeri: CORES DW SERİSİ metal yüzeylerini atmosferik etkilerden korumak ve metallerin başta oksitleri olmak üzere bileşenlerine dönüşmesini önlemek için kullanılır. Her tür bitmiş ürün ve yarı mamulün, makine ve diğer takımların iç ve dış yüzeylerini korozyona karşı korumak için uygundurlar.Üzerinde su veya soğutma sıvısı bulunan boruların, profillerin ve küçük parçaların ambalaj içinde pastan korunmasında, galvanize esnasında ıslanmış parçaların ara depolanmasında montaj ve imalatta parçaların pastan korunmasında başarı ile kullanılırlar.

CORES DW 50 Açık Kahverengi, Berrak 1 6-12 İnce Vakslı Tabaka

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Belgin Cores DW 50 - 14 kg Korozyon Önleyici Belgin Cores DW 50 - 14 kg Korozyon Önleyici turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça JRXGKA91 Belgin Cores DW 50 - 14 kg Korozyon Önleyici

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.