Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Belgin Cores 36 - 4 kg Korozyon Önleyici Yağ

0 Puan - 0 Yorum
Stok Kodu
JRXGKA96
Fiyat
81,66 EUR + KDV
*288,69 TL den başlayan taksitlerle!!
%10
3.076,62 TL
3.418,47 TL
Paylaş

Belgin Cores 36 - 4 kg Korozyon Önleyici Yağ

 

En iyi kalite rafine baz yağların özel koruyucu katıklarla harmanlanmasıyla üretilmiş, kurumayan vakslı film tabakası meydana getiren, kıvamlı bir koruyucu yağdır. Bu ürün, kullanım sırasında karşılaşılabilecek tüm koşulların dikkate alınması ile tasarlanmış ve kapsamlı laboratuvar çalışmalarına dayanarak geliştirilmiştir. 

Kullanım Şekli/Kullanım Yeri: Metal yüzeylerini atmosferik etkilerden korumak ve metallerin oksitlenmesini önlemek için kullanılır. Yarı mamullerin, belli bir süre bekletilecek mamul mekanik parçaların ve şekillendirilmiş saç parçaların paslanmaya karşı korunmasında kullanılır. Uygun bir ambalajda, deniz aşırı sevkiyatlarda da başarılı sonuç alınır.

Ürün GÖRÜNÜM KİNEMATİK VİSKOZİTE (40°C, cSt) FİLM TİPİ KAPALI ALANDA KORUMA SÜRESİ (ay)
Cores 36 Kahverengi, Puslu - Açık kahverengi, yapışkanlık göstermeyen vakslı tabaka 12-36

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Belgin Cores 36 - 4 kg Korozyon Önleyici Yağ Belgin Cores 36 - 4 kg Korozyon Önleyici Yağ turkoilmarket.com madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, motosiklet yağları, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, yedek parça JRXGKA96 Belgin Cores 36 - 4 kg Korozyon Önleyici Yağ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.